Router til Coax

Når du bestiller internet vi kabel-TV, modtager du en Sagecom 3890v3 router fra Kviknet.

Opsætning af Sagecom 3890v3 router

Følg denne punktvejledning for korrekt opsætning af din Sagecom 3890v3 router til internet via kabel-TV.

1. Det medfølgende Coax kabel tilsluttes ved at skrue det forsigtigt fast på routeren og derefter tilslutte til kabel-tv stikket i væggen.
  2. Tilslut strømstik og tænd routeren.
  3. På bagsiden af routeren finder du dit netværksnavn (SSID 2.4G og SSID 5G) og din adgangskode (WPA passphrase).
  4. Find et trådløst netværk på din pc og vælg et af de to netværk SSID 2.4G eller SSID 5G. Indtast din passphrase.
  5. Sæt derefter netværkskablet i en af de gule porte på routeren og tilslut den anden ende til pc.
  6. Åben en browser på din pc og gå til aktiveringssiden MitWifi.dk.
  7. Indtast det kontonummer og den aktiveringskode, som du har modtaget på e-mail.
  8. Din Sagecom 3890v3 router bliver nu aktiveret.

Installationsguide til Sagecom 3890v3 er tilgængelige som pdf. Find den her.

Brug din egen router

Ønsker du at benytte din egen router i stedet, skal du sætte Sagemcom 3890v3 router i bridge mode. På den måde fungerer routeren som et modem i stedet.

Guide til bridgemode:

1. Du skal være logget på Wi-fi eller koblet til routeren med kabel
  2. Åben en browser og tast: http://192.168.0.1/
  3. Log ind med følgende informationer:
    Brugernavn: admin
    Adgangskode: Se mærkat i bunden af routeren.
  4. Når du er logget ind, skal du vælge Status i menuen
  5. Når du har valgt status, skal du vælge Bridge Mode
  6. Slå "Activate Bridge Mode" til, og tryk på Apply/Save
  7. Din router vil nu nulstille sig selv, og efterfølgende vil den fungere som et normalt modem.

Vær opmærksom på, at du kun kan koble en enhed på LAN-portene.