Sådan skifter du netværkskanal

Start med at gå ind på din routers hjemmeside.

Det gøres ved at åbne din browser (Internet Explorer eller lignende) og indtaste adressen 192.168.1.1 i adressefeltet og trykke Enter.
Klik Log ind i øverste højre hjørne.
Find admin password på bagsiden af din TDC Homebox.
Skriv admin i feltet Brugernavn.
Skriv admin password i feltet Password.
Klik på Log ind.

Du er nu logget ind på din TDC Homebox.

Bemærk: Hvis du selv tidligere har ændret brugernavn eller password på din TDC Homebox er det naturligvis det du skal bruge for at logge ind. Hvis du har glemt brugernavn eller adgangskode kan du nulstille det ved at nulstille din TDC Homebox.
Klik på Værktøjer i top-menuen. Klik herefter på WiFi Analysator. Du kan vælge om du vil analysere dit 2,5 eller 5 GHz netværk.
Klik på Start test.
Når testen er færdig får du vist en måling af de trådløse netværk, der findes i nærheden af din TDC HomeBox. Den lodrette streg viser at din TDC HomeBox er koblet på kanal 6. De mange høje buer over kanal 6 betyder, at mange andre også bruger denne kanal. Buerne over kanal 8 og 9 er lavere, og det vil derfor gøre forbindelsen hurtigere at skifte til en af disse kanaler. Typisk anbefaler vi at vælge enten kanal 1, 6 eller 11 da der er mindst overlap fra andre kanaler på disse kanaler. Når du har fundet en bedre kanal, skal du klikke på Skift kanal.
Vælg den ønskede kanal ud for Kanal og klik herefter på Gem.

Din netværkskanal er herefter skiftet.