Kan jeg få fibernet?

Fibernettet er i dag det hurtigste og mest driftssikre internet i Danmark. Fra regeringens side er det et formuleret mål, at alle danske husstande skal have adgang til fibernet i år 2026. Der udrulles løbende fibernet i hele Danmark, men fibernettet er langt fra tilgængeligt i hele landet.

Kan jeg få fibernet på min adresse?

Rent geografisk kan din bolig desværre være placeret så langt fra fibernet ejernes station, at de ikke ønsker at grave fibernet ned på strækningen. Der vil være for store omkostninger ved en nedgravning. Du kan forhøre dig i din kommune, om der graves fibernet ned i dit geografiske område.

Kviknet er en af mange fibernet udbydere, som lejer sig ind på fiberkablerne, der er nedgravet af de forskellige energi- og fiberselskaber i hele Danmark. Kortet viser, hvor i Danmark Kviknet kan levere fibernet.

Her kan du få fibernet fra Kviknet

Hvordan foregår en fibernet installation

En ny fibernet installation i dit hjem er ikke noget, du selv kan foretage. I nogle tilfælde kan du selv få lov at grave tomrør ned i din have. Fibernet installationen foregår ved at fibernettet skydes igennem tomrøret og føres frem til din bolig, hvorefter en tekniker skal installere en udvendig og en indvendig fiberboks. Hvad koster teknikerbesøg?

Som fibernet udbyder kan Kviknet sørge for at koordinere din fibernet installation og derefter levere dit internet via fibernet med en lynhurtig hastighed. Læs mere om fibernet installation her.

Hvor hurtigt internet har jeg brug for Hvilken internethastighed skal jeg vælge Ping og Latency Det bedste internet til gaming