Billigt bredbånd fra Kviknet

Kviknet tilbyder billige bredbåndsforbindelser via fibernet, kabel-tv og telefonstik. Ambitionen har siden begyndelsen været, at Kviknet vil give alle danskere adgang til billigt internet. Bredbånd fra Kviknet leveres derfor i varierende bredbåndshastigheder til varierende priser afhængigt af teknologien bag.

Tjek din bredbåndspris og hastighed

Lav et adresseopslag øverst på siden, for at se hvilke muligheder du har for billigt bredbånd på din adresse. Din bredbåndspris og hastighed bestemmes af, hvor du bor i landet og hvilket selskab, der har gravet kablerne ned.

Bredbåndspriserne varierer altid efter bredbåndshastighederne, så jo højere bredbåndshastighed (Mbit/s) jo højere bredbåndspris. Du får vist de bedste muligheder, som Kviknet kan levere på din adresse. Det er næsten altid muligt at opgradere eller nedgradere din bredbåndshastighed senere.

Fordele ved bredbånd fra Kviknet

Kviknet har en sektion for abonnenter, hvor du kan logge dig ind og tjekke din regning, anbefale en ven, eller opdatere dit kreditkort. Her kan du se alle detaljer omkring køb.

Der er ingen binding på bredbånd fra Kviknet, så du kan opsige med en måneds varsel. Det er gratis at oprette dig som kunde og du får leveret en af markedets bedste routere, når du vælger billigt bredbånd fra Kviknet. Ønsker du at skifte din nuværende forbindelse og blive kunde hos Kviknet, så hjælper vi gerne med opsigelse og overflytning.

Internet fra Kviknet Læs også: Sådan fungerer din internetforbindelse Fibernet Læs også: Kan jeg få fibernet